Dunajska 159, 1000 Ljubljana +386 1 300 31 26 info@wemove.si

We Move je prvo podjetje v Sloveniji, ki nudi celovito logistično rešitev na vaši lokaciji kot zunanji sodelavec. In ko rečemo 360-stopinjska logistična rešitev, to tudi resno mislimo.

Če nenehno iščete izkušene skladiščnike in strokovnjake z želeno učinkovitostjo in delovno etiko, bomo v We Move zagotovili popolnoma usposobljene in predane ekipe ter prevzeli odgovornost za uvajanje, prisotnost, strokovnost in vodenje ekipe na delovnem mestu.

Če se želite osredotočiti na svoje glavno dejavnost in notranjo logistiko prepustiti profesionalcu, potem lahko We Move prevzame vaše celotno skladišče in logistične operacije ter zagotovi ekipe in opremo na vseh vaših lokacijah.

Če ste siti nepredvidljivega povpraševanja in obsežnega upravljanja v interni logistiki, komisioniranju, skladiščenju itd. – lahko zdaj vse skrbi prepustite ekipi We Move, ki bo poskrbela za nemoteno poslovanje v skladišču.

KAJ S TEM PRIDOBITE?

  • Hitro odzivne, strokovne in izjemno prilagodljive interne logistične/skladiščne storitve.
  • Nižje logistične stroške na izdelek.
  • Osredotočite se na svojo osnovno dejavnost in skrbi s skladiščem prepustite nam.
  • Nič več glavobolov z iskanjem, uvajanjem, upravljanjem in zamenjavo logističnega osebja.
  • We Move izvaja vse dejavnosti v prostorih strank, tako da stranke ohranijo popoln nadzor nad logističnim procesom.

WE MOVE ponuja rešitve po meri za velika in mala podjetja, odlično sodelujemo s podjetji iz proizvodnje, trgovine, spletne prodaje itd.

Kontakt:

M: 041 642 737 - Izvršni direktor

M: 041 870 870 - Vodja logističnih procesov