Dunajska 159, 1000 Ljubljana +386 41 642 737 info@wemove.si

Glavni razlog uporabe storitve 3PL za blagovno znamko, majhno ali veliko, je, da zunanje izvajanje logistike omogoči osredotočanje na to, kar počnete najbolje. Ko organizacije rastejo in se širijo, ne morejo več slediti nenehnim spremembam in napredkom v svetu logistike. Medtem ko so bili notranji oddelki nekoč dovolj za obvladovanje tehnologije, trženja in distribucijskih potreb podjetja, je širitev zaradi globalizacije in spleta vse spremenila.

Prednosti 3PL

Štirje glavni razlogi, zakaj se podjetja odločajo za 3PL:

  1. skupni stroški nabavne verige,
  2. fleksibilnosti in prilagodljivost,
  3. potrebe po osnovnem kapitalu in nenehnim potrebam po razširitvi,
  4. izboljšanje ravni storitve s strani predanega ponudnika logističnih storitev.

Logistična podpora na samem kraju

WE MOVE omogoča podporo na samem kraju za različne stranke. V takih primerih naše osebje podpira stranke s ponudbo logističnih storitev s fizično prisotnostjo. Tovrstna podpora lahko pomeni od razkladanja in razdeljevanja zabojnikov do prevzema izdelkov v prostorih zadevne stranke. V nekaterih primerih WE MOVE dostavi in upravlja viličarje, vozila s spremenljivim dosegom in vozila za pobiranje naročil na lokaciji stranke.

WE MOVE ponuja tudi podporo s parkirnimi priklopniki na lokaciji stranke. Nadomestitev priklopnika je zelo priročna, ko zmanjka prostora, na primer, ko potrebe po prevzemu zahtevajo storitev izven rednega delovnega časa.

Pri WE MOVE pogosto podpiramo svoje stranke pri problematikah, ki zadevajo njihove lastne logistične storitve. Naši nasveti segajo od organizacije skladiščenja, selekcije osnovnih sredstev (viličarji, skenerji, delovna oprema,...) do programske opreme za vodenje skladišča.