Dunajska 159, 1000 Ljubljana +386 1 300 31 26 info@wemove.si

6 razlogov za zunanje izvajanje logističnih storitev:

1. Osredotočite se na tisto, kar najbolje znate

Dovolj zahtevni so že vodenje osnovnega poslovanja, ustvarjanje novih izdelkov, razširjanje tržišč in rast podjetja, poleg tega pa še postati strokovnjak na področju kompleksnosti logistike. Ko prepustite vodenje logističnih storitev zunanjemu izvajanju, prepustite vsakodnevno izvedbo, strateška priporočila in logistične dejavnosti v roke zaupanja vrednega partnerja. Obenem pa svojim zaposlenim omogočite več časa, da se posvetijo strankam, in razširite svoje poslovanje.

2. Učinkovitost in zmanjšanje stroškov

Logistična podjetja 3PL pripeljejo izkušnje, tehnologijo, merila in najboljšo operativno prakso, da bi pomagali podjetjem povečati splošno vodenje učinkovitosti in zmanjšanje stroškov prevoza. WE MOVE združuje obseg in merila za vse stranke ter se pogaja za konkurenčne cene za vse logistične storitve in ponudnike izdelkov.

3. Izboljšajte vodenje tveganj

Tveganja so ključni del nabavnih verig, toda 3PL lahko pomaga podjetjem znižati število incidentov in preprečiti zastoj. WE MOVE omogoča nadzor in vidljivost pričakovanja in odziva na težave, ki ohranijo vašo nabavno verigo delujočo 24 ur na dan in 7 dni na teden. 

4. Pridobite carinske rešitve

S sodelovanjem s podjetjem WE MOVE notranje in zunanje logistične storitve pripomorejo k manjšim logističnim izzivom in omogočijo pričakovanja dostave strankam. WE MOVE vam omogoča dostop do širokega nabora ponudnikov logističnih storitev, ki jih lahko združujete in ustvarite logistične rešitve po meri za svoje podjetje. 

5. Razvijte notranje osebje

Prepustitev zunanjega izvajanja logistike podjetju WE MOVE lahko razširi strokovnost vašega osebja. Podjetje WE MOVE omogoča najboljše prakse operativne logistike in deluje skupaj z vašim osebjem, da jim pomaga pri razvijanju novega nabora znanj in obravnava učinkovitosti. Ko so vaši zaposleni dobro izučeni in razvijejo nove sposobnosti, dodajo k vaši organizaciji več vrednosti.

6. Izboljšajte zadovoljstvo strank

Pričakovanja dostave potrošnikov in poslovnih kupcev bliskovito naraščajo. Dostava v dveh dneh ali naslednji dan je sedaj nova resničnost. Da bi ustrezno omogočili zahteve dostave, pri podjetju WE MOVE izkoriščamo svoje mreže in sredstva, da bi omogočili sprotne logistične rešitve, ki so oblikovane, da zadovoljijo razširjene potrebe kupcev.