Dunajska 159, 1000 Ljubljana +386 1 300 31 26 info@wemove.si

Avtomobilska industrija

Ponujamo prevoz in logistične storitve za avtomobilsko industrijo, ki je eden izmed najbolj zahtevnih sektorjev, in sicer glede na vedno večji pretok materialov med celinami in raznolik nabor uporabljenih strategij nabavne verige. Naše predane storitve za avtomobilsko industrijo vam omogočajo, da se osredotočite tako na priložnosti kot tudi izzive.

Naša osnovna strategija ohranja dostavo ob pravem času (just-in-time, JIT) in v pravem zaporedju (just-in-sequence, JIS)


Moda

Hitri prehodi med kolekcijami, sezonski vrhunci in svetovni sistemi proizvodnje so le nekateri znaki, da sta moda in industrija življenjskega sloga najbolj odvisna od fleksibilnih in pametnih logističnih storitev. Če želite biti na pravem mestu ob pravem času in tudi dobro videti, ko prispete, se morate zanašati na izkušenega logističnega partnerja, kot je WE MOVE.Blago široke potrošnje (FMCG)

Izjemno zahtevne stranke s področja prehrambne in blagovne industrije zahtevajo brezhibno vodenje odpreme.

  • Visoka raven sezonskosti: med vrhunci sezone se obseg blaga hitro poveča.
  • Kratki dostavni roki.
  • Visoka raven pomembnosti pravočasne dostave in učinkovitosti prevoznika.
  • Stroški odpreme predstavljajo pomemben del celotnih stroškov prodaje.

Nekateri izdelki FMCG, kot so pijače, imajo relativno nizko vrednost na enoto, stroški logističnega upravljanja z blagom pa pogosto predstavljajo značilen del stroškov izdelka. Sposobnost podjetja WE MOVE, da zmanjša stroške prevoza, bo tako neposredno vplival na prodajno ceno za trgovca in, posledično, na njihovo sposobnost, da ponudijo blago po konkurenčni ceni in/ali vzdržujejo stopnjo dobička.


Embalaža

Ravnanje z embalažo

WE MOVE kot mednarodni ponudnik sistema embalaže služi vsem proizvodnim obratom naših največjih partnerjev. 

  • Standardni sistemi embalaže vključujejo standardizirano embalažo, ki je v naši lasti in z njo upravljamo sami. Izberite eno izmed najbolj celostnih embalaž na trgu, ki je enostavna in ustrezna za vas.
  • Posebni sistemi embalaže so na voljo za posebne potrebe in vključujejo embalažo po meri stranke, ki je v vaši lasti, vendar jo upravljamo mi. Oblikujemo in poskrbimo za proizvodnjo ter upravljamo premike.