Dunajska 159, 1000 Ljubljana +386 1 300 31 26 info@wemove.si

Avtomobilska industrija

Omogočamo logistične storitve v avtomobilski industriji, ki je eden izmed najbolj zahtevnih in kompleksnih sektorjev glede na pretok materiala in sestavnih delov ter implementiranih sistemov nabavne in oskrbovalne verige. Naša storitve vam omogoča, da se lahko osredotočite tako na priložnosti kot tudi izzive, ki jih prinaša branža.

Naša glavna strategija je ohranjanje dostave »just-in-time« (just-in-time, JIT) in v pravilnem zaporedju.


Moda

Hitri prehodi med kolekcijami, sezonski vrhunci in svetovni sistemi proizvodnje so le nekateri znaki, da sta moda in industrija življenjskega sloga najbolj odvisna od fleksibilnih in pametnih logističnih storitev. Če želite biti na pravem mestu ob pravem času in tudi dobro videti, ko prispete, se morate zanašati na izkušenega logističnega partnerja, kot je WE MOVE.Blago široke potrošnje (FMCG)

Izjemno zahtevne stranke s področja prehrambne in blagovne industrije zahtevajo brezhibno vodenje odpreme.

  • Visoka raven sezonskosti: med vrhunci sezone se obseg blaga hitro poveča.
  • Kratki dostavni roki.
  • Visoka raven pomembnosti pravočasne dostave in učinkovitosti prevoznika.
  • Stroški odpreme predstavljajo pomemben del celotnih stroškov prodaje.

Nekateri izdelki FMCG, kot so pijače, imajo relativno nizko vrednost na enoto, stroški logističnega upravljanja z blagom pa pogosto predstavljajo značilen del stroškov izdelka. Sposobnost podjetja WE MOVE, da zmanjša stroške prevoza, bo tako neposredno vplival na prodajno ceno za trgovca in, posledično, na njihovo sposobnost, da ponudijo blago po konkurenčni ceni in/ali vzdržujejo stopnjo dobička.